Csirke tojásmártásban
A kicsontozott, bőrétől megtisztított melleket és combokat sózod, borsozod, és kevés szerecsendióval fűszerezed. (Megjegyzem, nem muszáj kicsontozni, ha egyedül […]
Nevetni kell, ennyi az egész...
Jobb, mint a kávé, mert feldob és fenn is tart
A kicsontozott, bőrétől megtisztított melleket és combokat sózod, borsozod, és kevés szerecsendióval fűszerezed. (Megjegyzem, nem muszáj kicsontozni, ha egyedül […]
Salátaleves Ez egy olyan leves, aminek az előkészítése tovább tart, mint maga az elkészítés. A hozzávalók sem töltenek be oldalakat, […]
Bableves Ennek két fajtája is van, mind a kettőt itt írom le. Naná, majd két lapot pocsékolok rá! Az első […]
Háromszéki csürdöngölő – töltött káposzta másképp Hozzávalók: Káposztaharaszt, kolozsvári húsos szalonna, comb vagy karaj, 2 dl tejföl, rizs, bors, só, […]
Halászlé Na, kedvesem, ez az az étel amit, ha a férjed akar elkészíteni, akkor ne ellenkezz, hanem vihargyorsan nyomd a […]